Lekker koud // Que frio pero bien!



14 december 2009 Leiden. Afgelopen weekend heb ik kerstfeest gehad van mijn werk in Duinrell. Alles was in kerstsfeer! En erg gezellig. Verder is het kouder en kouder geworden!
Op de grachten in Leiden hebben ze een ware schaatsbaan gemaakt! Erg gezellig met alle lichtjes en kerstsferen! Wat zijn de seizoenen toch heerlijk! Vanochtend met sjaal en handschoenen op de fiets naar werk! Heerlijk.

14 de diciembre 2009 Leiden. El fin de semana pasado tenía una fiesta de navidad del trabajo. ¡Todo en esfera de navidades! Me encanta. Más el tiempo sera mas frio y frio. En los canales de Leiden se han construido una pista de patinaje. Un ambiento buenisimo con las luces de navidad! Me encanta las estaciónes. Esta mañana fui con un chal y guantes con la bici al trabajar! Que bueno.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Super die kerst sfeer!!
Geniet er maar van.
Hier is het sinds gister ook beeeeeere koud..... en half spanje onder sneeuw.
Besos amiguito!
Ell

Karin zei

Hola guapos!

Wat een mooie foto's. Dat ziet er supergezellig uit! Ik kan me god voorstellen dat dat de dagen zijn waarop je van de seizoenen geniet! Hier vanmorgen de eerste sneeuw op de bergen in de verte!

Dikke kus,
Karin

Anoniem zei

Ehm......Dennis......GISTER WAS HET ÉCHT wel ERRUG koud.....Ik mis Spanje.....Tuurlijk heeft deze kou ook z'n charme met de kaarsjes op tafel enzo........maar MIS een openhaard met vrienden die in Spanje wonen................

Karin zei

He anoniempje! Je hebt nog steeds vrienden in Spanje!!! Alleen geen open haard :)
xx